Gentse Keizer

Smedig, romig en intens van smaak, zo kent iedere kaasliefhebber dit kaasje met zijn typische zwarte korst. Gemaakt van de beste Belgische volle melk en gedurende 8 weken veredeld en gerijpt op Gentse bodem. Het aloud bewaard gebleven abdijrecept van Gentse Keizer maakt van dit kaasje een échte old school Belgische kaas.

Gentse Keizer
Keizer Charles

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op littlecheesefarm.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Little Cheese Farm.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.